Male trapp eller gulv?

Postet av IEX Collaborator den

Når man oppdager hvor godt Nordic Chic Kalkmaling sitter, så er det fort gjort å ekperimentere med diverse underlag. Eneste kravet er at evt olje, kvist eller fett er sperret inne med sperregrunn.

Jeg malte mine gulv med rulle og flat syntetpensel, men det er smak og behag. Bruk det du liker best :) 

I denne stuen hadde vi laminatgulv. Hardt og glatt. Så siden jeg er mest glad i gulv som kan vaskes og ikke tepper, så malte jeg meg et lite "teppe" med Nordic Chic Kalkmaling og Topcoat på våren i 2018.

Sjablongen heter Graphic Flowers og fargene heter Lovely Duckling (lys blågrønn) og Muskat Nut (gråbrun). Avsluttet med 2 strøk Nordic Chic Topcoat.

Gulv før maling

Gulvet  før og etter maling :) 

Gulvet ble malt med sjablongen Graphic Flowers i fargene Muskat Nut og Lovely Duckling fra Nordic ChicNærbildet av det malte gulvet. Etterbehandlet med Nordic Chic Topcoat. 2 strøkGulv etter maling

Trappen var malt fra før, men kjedelig hvit. Dermed fikk den 2 strøk Nordic Chic Kalkmaling i fargen "Sage" i 2017 som er nydelig lingrønn og 2 strøk Nordic Chic Topcoat.

Kun rengjort med Super Sollution (Vår miljøvennlige fettløselige rengjøring) før maling.

3 år senere er både gulv og trapp like fine selvom både hund og katter sliter på dem :) Som alle andre malte overflater, vil skarpe gjenstander og sand og grus under skoene, slite på malingen. Men dette holder veldig godt når man behandler dem pent <3 

Hilsen Lise


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →