Lises impulser — kalkmaling

Kalkmaling er ikke kalkmaling- Lær av mine feil...

Postet av IEX Integrasjon den

Kalkmaling er ikke kalkmaling- Lær av mine feil...

Kalkmaling er ikke kalkmaling     Lær av mine feil.... I 2012 da jeg først oppdaget Kalkmaling i et interiørmagasin, var jeg helt grønn! Men jeg bestilte mitt første spann på nett da det stod at man kunne male på tekstil! Dette måtte jo prøves. Så jeg gikk til innkjøp av et antall godt brukte Rokokko møbler som skulle fornyes.  Oppdaget store forskjeller Dette var gøy! Og jeg kjøpte mer og mer Kalkmaling i ulike butikker og nettbutikker. De fleste hadde ulikt merkenavn og jeg begynte etterhvert å forstå at her var det store forskjeller. Jeg trodde Kalkmaling var Kalkmaling.......

Les mer →

Enorme muligheter med Artisan Enhancements

Postet av Lise Erøy den

Enorme muligheter med Artisan Enhancements

 Hva er Artisan Enhancements? En rimelig, allsidig, brukervennlig og miljøvennlig kilde for dekorative overflater. Vi tilbyr et utvalg av produkter og verktøy for å "forbedre" og heve eventuell malingsprosjekt til neste nivå. Våre produkter ble utviklet for både nybegynnere og eksperter. Ha det gøy! Eksperimentér. Det er ingen grenser for hva du kan lage!Artisan Enhancements® er laget av jord (og menneske) vennlige, brukervennlige, innovative dekorative malingsmedier og tetningsmidler. Artisan Enhancements® jobber tett med sine produktutviklings- og produksjonsgrupper for å skape revolusjonerende forseglere og malingsmedier. De fremmer og oppmuntrer til en miljøbevisst tilnærming til verden av dekorative maling og etterbehandling.

Les mer →

Vi brenner for redesign!

Postet av Lise Erøy den

Vi brenner for redesign!

Vi brenner for redesign! Der andre ser søppel, ser vi muligheter! Gamle møbler og interiør gjenstander får nytt liv, nytt utseende og en ny sjanse! Vi sparer miljøet samtidig som vi fornyer omgivelsene rundt oss. Enkle grep med enkle produkter er alt som skal til for å redesigne store og små prosjekter. Vi drives av en ekte lidenskap for gjenbruk og å finne ny bruksverdi til det som har blitt stående uten. På Snekkerudbua benytter vi miljøvennlige produkter som bl.a. kalkmaling fra Nordic Chic.

Les mer →